Classic Rock Show boeken

Met zangeres + licht/geluid tot 600p: € 3.495,-.
€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  70’s/80’s/90’s/00’s/Rock

De bakermat van de moderne rockmuziek ligt feitelijk in de eind jaren ’70 en jaren ’80. Vele rockklassiekers, waar jong én oud nu nog steeds enthousiast van wordt, stammen uit die tijd. En wat is er mooier voor dit jonge én oudere publiek dan al deze fantastische rocksongs in concertuitvoering voorgeschoteld te krijgen door een groepje professionele, virtuoze muzikanten die tevens hun muzikale roots terugvinden in deze muziek.

Classic Rock Show boeken

Vul dit vervolgens in met een indrukwekkende lichtshow en een perfecte hifi ‘Wall of Sound’, en …klaar!… the Classic Rock Show. Bekende gezichten uit de bekendste coverbands van de afgelopen 15 jaar hebben begin 2011 de handen ineen geslagen en elkaar gevonden in deze sublieme Classic Rock Show. Uit een lange lijst van rockklassiekers selecteerden de muzikanten van the Classic Rock Show de allerbeste songs. Bij het samenstellen van het repertoire bleek al snel dat er wel bijna drie volledige repertoirevullingen gecreëerd konden worden met al deze klassiekers. Er ligt dus nog genoeg ‘op de plank’ voor verdere variatie in het repertoire in de toekomst.

Boekingen van Classic Rock Show

In een boeiende en vloeiende performance waan je je op het ene moment bij een liveconcert van Foreigner of Toto en het ander moment bij Van Halen of Marillion. Prachtige klassiekers, vette rocktracks en diverse gevarieerde medleys zorgen voor veel, héél veel, opzwepende, meeslepende, sensationele en herkenbare momenten.

Direct Classic Rock Show huren? Klik hier voor boekingen van Classic Rock Show

Classic Rock Show boeken

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Classic Rock Show

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverband2 x 60 minutenexclusief4 personen70's/80's/90's/00's/Rock€2995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten