Christianne boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief tot 400 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround

Haar specialiteit: Een spetterend, swingend en zeer interactief optreden als opdweper tijdens uw feest of evenement. Als geen ander zal zij met haar krachtige, adembenemende stemgeluid en een zeer persoonlijke presentatie ook bij uw gasten de gevoelige snaar weten te raken en ieder ongedwongen laten swingen op actuele hits, Dance Classics, Disco Hits uit de 70's en 80's en FEESTMUZIEK.. Zij zal het feest leiden tot een absoluut hoogtepunt van de avond. Christianne wordt hierin bijgestaan door een professionele geluidstechnicus met een A-kwaliteit monitor- en/of geluid-set, welke kan worden aangepast aan het aantal gasten.
 

Christianne boeken
 

Haar krachtige, adembenemende stem komt recht uit het hart en laat een diepe indruk achter bij elk publiek dat zij toezingt. Met een spontane en zeer persoonlijke presentatie is zij als geen ander in staat om binnen korte tijd iedereen in vervoering te brengen. Geen muziekstijl is haar vreemd. Of het nu ingetogen of spetterend is, deze ervaren zangeres staat garant voor een onvergetelijk, origineel, en bovenal zeer interactief optreden!Voor uw opening of zakelijke bijeenkomst, gala of golfdag.


Boekingen van Christianne

 
Telkens weer zal zij de juiste toon weten te zetten. Hiervoor heeft zij een adembenemend easy-listening programma samengesteld.Een romantisch repertoire voor de ceremonie, de perfecte sfeer tijdens de receptie, een muzikale omlijsting tijdens het diner-dansant of als artiest tijdens de feestavond. Zij tovert uw diner van couvert tot couvert om van ingetogen tot een waar dansfestijn. Mag het wat minder uitbundig? Ook daarvoor heeft zij een exclusief dinerprogramma voor de perfecte muzikale omlijsting.

Toon meer