Christiaan Hof boeken

€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Christiaan Hof heeft al een behoorlijk muzikaal leven achter zich. Hij schreef nummers voor Kinderen voor Kinderen, Jim Bakkum en Bastiaan Ragas en zong in de band van Alain Clark, met wie hij samen het debuutalbum van Men2B produceerde. Ook schreef Christiaan mee aan de met een Edison gewaardeerde plaat van Nick& Simon “Sterker”.

Christiaan Hof boeken

Hij kreeg landelijke bekendheid door zijn deelname aan de TV-hit “De beste Singer Songwriter van Nederland” . Inmiddels is zijn tweede album uit, vol met Nederlandstalige popmuziek. Van dit album komt zijn huidige single”Nu Is Alles Anders”, die op diverse playlists staat waaronder 100% NL. Zelfs Jan Smit twittert zijn enthousiasme voor Christiaan en dat is niet voor niets!

Boekingen van Christiaan Hof

Een echte muzikant kun je Christiaan Hof wel noemen. Als kind speelde hij na pianoles van zijn zus te hebben gekregen alle nummers na. De piano werd echter ingeruild voor een gitaar, waarop hij al zijn liedjes schreef. Christiaan Hof is een energieke en spontane artiest die tijdens zijn optredens bekende hits van o.a. Nielson en Nick & Simon afwisselt met opzwepende eigen singles. Meezingen dus! Een feest van herkenning en een top-optreden van een geweldige zanger! Houd Christiaan Hof in de gaten!

Direct Christiaan Hof huren? Klik hier voor boekingen van Christiaan Hof

Christiaan Hof boeken

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Christiaan Hof

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonNederlandstalig€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€475,-
€995,-