Chef’Special boeken

RICHTGAGE: BOVEN € 35.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live popband
 • Genre
  Hip Hop / Reggae / Funk
Chef’Special boeken op jouw evenement? Chef’Special is een vijfkoppige formatie uit Haarlem, opgericht in 2008. De band brengt een mix van funk, reggae en hiphop met elementen uit pop en rock. Het derde album, Amigo, komt in 2017 uit en levert hen o.a. een Edison op! Chef’Special maakt vrolijke, opzwepende muziek, met zang en raps van de charismatische frontman Joshua Nolet.

Chef’Special boeken

De formatie brengt in 2009 de EP Hungry uit, die met een spetterend concert gepresenteerd wordt in het poppodium Patronaat in Haarlem. De band werkt in 2010 hard aan hun debuutplaat One For The Mrs, die in maart 2011 verschijnt. The Mrs is overigens hun oude tourbus! De eerste single heet ‘Scribblin’, hiermee wordt de band tot 3FM Serious Talent uitgeroepen. Voor de clip bij de single ‘Too Far Gone‘ haalt de band een stunt uit. De drummer van de band, Wouter Prudon, regisseerde met hulp van studenten van de Filmacademie in Amsterdam een ijzersterke videoclip: een politieke satire waarin Matthijs van Nieuwkerk en zijn De Wereld Draait Door een prominente rol spelen. Voor de clip krijgt de band een prijs op het Nederlands Online Filmfestival.

Huisband DWDD

In het seizoen van 2011/2012 is Chef’Special de huisband van het TV-programma De Wereld Draait Door. Iedere laatste vrijdag van de maand trakteert de band het publiek op een dosis hiphop en funk. In 2014 komt Chef’Special met een tweede studioalbum getiteld Passing Through. Daar staan onder andere de singles ‘On Shoulders’ op en ‘In Your Arms’. Dit laatste nummer schrijft Joshua last-minute, vlak voor het opnemen van het album, voor zijn overleden vader. Het nummer wordt al snel een van hun grootste live-successen. De Nederlandse filmcomedy Homies, die op 22 januari 2015 uitkomt, gebruikt het liedje ‘Still Don’t Know’ van Chef’Special als titelsong. Dit nummer staat op het album Passing Through. De band staat in datzelfde jaar twee keer in een hartstikke uitverkocht HMH en brengt de EP Shot in the Dark uit.

Boekingen van Chef’Special

De boys hopen op een doorbraak in Amerika. Daarom steken ze de Atlantische Oceaan over. In 2015 touren ze vanaf de zomer door de Verenigde Staten en daar blijven ze niet onopgemerkt! Het toonaangevende Amerikaanse muziekblad Billboard tipt het nummer ‘In Your Arms’ als een track die hoge ogen kan gaan gooien. In 2017 verschijnt het album Amigo. Het gelijknamige nummer wordt direct 3FM Megahit. Door de aanstekelijke, vrolijke tekst doet de single het enorm goed op festivals. Verder doet ook ‘Try Again’ het lekker, voor deze single krijgt Chef’Special een gouden plaat. Met een flinke rij hits is Chef’ Special ook zeer geschikt als ‘stevige’ afsluiter van uw besloten bedrijfsfeest of relatie-evenement. Daarnaast is de band speciaal voor de besloten markt ook te boeken in een akoestische setting. Informeer naar de mogelijkheden!Direct Chef’Special boeken? Klik hier voor boekingen van Chef’Special

Chef’Special boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Chef’Special

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live popband1 x 60 minutenop aanvraag5 personenHip Hop / Reggae / FunkOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag