Caught In The Act boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  eigen repertoire

Caught in the Act is een Nederlandse boyband die tussen 1993 en 1998 actief was en sinds 2015 weer bij elkaar is. De band werd opgezet door producer Cees van Leeuwen. Via audities werden de Nederlanders Eloy de Jong en Bastiaan Ragas, en de Engelsen Benjamin Boyce en Lee Baxter uitgekozen om deze nieuwe band te vormen.

Caught In The Act boeken

De eerste hit van Caught in the Act dateert uit 1993: 'Gonna make u mine'. In Nederland sloeg de groep niet zo aan, maar hij werd behoorlijk populair in Duitsland, vooral na een optreden in de soapserie Gute Zeiten Schlechte Zeiten (de Duitse Goede tijden, slechte tijden). Ook in Scandinavië, Australië, Zuidoost-Azië, Japan en Zuid-Afrika was Caught in the Act populair. Na een aantal succesvolle jaren ging Caught in the Act in augustus 1998 uit elkaar. Caught in the Act maakte in totaal vier albums, scoorde vijftien hits, en verkocht meer dan 15 miljoen cd's en singles. De band kreeg verscheidene gouden en platina albums.

Boekingen van Caught In The Act

Na het uiteenvallen van de band begonnen verschillende bandleden een solocarrière, waarvan alleen die van Bastiaan Ragas succesvol verloopt: hij is in verschillende Nederlandse musicals te zien geweest en is succesvol met Nederlandstalige liedjes. In december 2015 werd bekend dat de groep weer bij elkaar is. Ditmaal als trio omdat Benjamin Boyce niet terugkeert.

Direct Caught In The Act huren? Klik hier voor boekingen van Caught In The Act

Caught In The Act boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Caught In The Act

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-actin overlegin overleg3 personeneigen repertoireOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag