CargoVibes boeken

€1.050,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1050,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 200 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Achtergrondmuziek
 • Genre
  Soul / Pop / Jazz

“The CargoVibes Project” is een muzikale interactie tussen vocalist & singer-songwriter(Vincent voormalig Vilouca) & gitarist, multi-instrumentalist, singer-songwriter & producer(Duncan_B). Deze veelzijdig muzikale mannen vormen een producersduo en zijn actief in de studio met het componeren en produceren van songs en producties. Hun songs hebben een Soulfull, dance, Popfeel, met als handelsmerk een crossover tussen natuurlijke akoestiek en electronische plugg-inns. Zij zijn hierin uniek in hun soort.

CargoVibes boeken

Daarnaast gaan Duncan en Vincent met “CargoVibes Live” het land door en brengen zij hun eigen muziek, en die van vele andere artiesten ten gehore. Ook op de bühne zetten zij hun handelsmerk voort. Wat de heren van CargoVibes ook live ten gehore brengen, de basis van hun songs (inclusief de beat) bestaat altijd uit een akoestische gitaar, vocals en een shaker. Deze sounds worden al dan niet met hedendaagse studio technieken realtime bewerkt. Zo ontstaat een uniek live geluid, een geluid dat tegenwoordig onmiskenbaar de CargoVibes sound genoemd mag worden. Hiermee brengen zij een mix van oude soul klassiekers, moderne popsongs, dance en eigen repertoire. Vanuit een zeer intense setting, bespelen en bereiken zij intieme huiskamers, maar ook een groot publiek. Als duo maakten zij het afgelopen jaar furore.”alsof je naar een complete band zit te luisteren” is een veel gehoorde opmerking uit het publiek.

Boekingen van CargoVibes

CargoVibes brengt dus entertainment op diverse niveaus. Welkom op hun reis door de wereld van de Unplugged Soul, Pop, Jazz en Groovy Dance!

Direct CargoVibes huren? Klik hier voor boekingen van CargoVibes

CargoVibes boeken

€1.050,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van CargoVibes

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Achtergrondmuziek3 x 45 minuteninclusief tot 200 personen2 personenSoul / Pop / Jazz€1050,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.150,-