BZB boeken

Inclusief geluid tot 1000 personen: € 7750,-
€6.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €6750,-
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Feestband
 • Genre
  Feest

Het is allemaal begonnen toen 16 jaren geleden een kerstviering moest worden opgeluisterd. De oerknal van Band zonder Banaan BZB …! Inmiddels heeft deze zevenkoppige dwaze band afkomstig uit Volkel en Uden al vele mensen versteld doen staan.

BZB boeken

Met een mix van allerlei muziekstijlen wordt elke zaal, feesttent, club of festival omgetoverd in een groot feest. Wat je ziet, is volop theater en absurditeiten. Wat je hoort, is een stuwend lekker in het gehoorliggend eigen BZB-geluid. Lowlands, Pinkpop en Parkpop; BZB Band zonder Banaan kwam, zag en overwon! Het gaat goed met deze circusband waarvoor de belangstelling nog steeds groeit en niet lijkt te stoppen. Van de in september 1997 in eigen beheer verschenen cd De Baksteen Van De Samenleving zijn inmiddels ruim 15.000 exemplaren over de toonbank gegaan. Het volgende album Eeuwig Duurt Het Langst werd gepresenteerd in een uitverkocht Paradiso. Tussendoor verscheen er een tweetal Unplugged albums dat de basis vormde voor vele uitverkochte akoestische concerten in talloze muziekcafés door het gehele land. Ook zijn hier twee succesvolle theatertournees uit voortgekomen, die telkens veel applaus in het pluche opleveren.

Boekingen van BZB

BZB wist veel aandacht op zich te vestigen met een ludieke actie ter promotie van hun cd getiteld De Muur. Plaats van handeling was het benzinestation De Lucht langs de A2, hier waren de cd's uit de snackmuur te trekken. Het album Kroonjuweel zag in 2005 het levenslicht in een bomvolle concertzaal 013 te Tilburg. Waarmee BZB op Koninklijke wijze door het ganse land heeft getrokken. Mede door het succesnummer Echte Vrienden is BZB de Ierse folk verder gaan ontdekken, iets wat duidelijk op hun nieuwe cd BART is terug te horen. Welke met een complete nieuwe liveshow zal worden gepromoot op vele festivals, feesttenten of waar dan ook om de feestvreugde flink te verhogen!

Direct BZB huren? Klik hier voor boekingen van BZB

BZB boeken

€6.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van BZB

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Feestbandin overlegexclusief6 personenFeest€6750,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€5.995,-
€6.995,-
€6.750,-