Brothers In The Booth boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ's
 • Genre
  Club / House

IBIZA & MIAMI! Iedereen die aan deze bestemmingen denkt, droomt ongetwijfeld direct weg bij zon, zee, strand en vanzelfsprekend mooie dames en dito heren. Maar natuurlijk hebben deze locaties hun naam met name te danken aan de ‘house’. Want zowel in Ibiza als Miami is het ieder jaar feest! Wat echter jammer is, is dat het zover weg van Nederland ligt. Maar daar hebben ‘Brothers in the Booth’ DE oplossing voor! Want met hun jarenlange ervaring in de nationale en internationale clubscene, hebben zij de waardevolle bagage die nodig is om het volwassen publiek te geven wat gewenst is: Echte house waar de warmte vanaf straalt!

Brothers In The Booth boeken

Tijdens een optreden van ‘Brothers in the Booth’ wordt je meegenomen op een internationale reis langs hete techhouse, spetterende ‘Big Room’ en vanzelfsprekend de vocale house-knallers waar iedereen op zit te wachten. Het afgelopen jaar hebben deze heren in een sneltreinvaart de ‘booths’ in nagenoeg alle nationale clubs veroverd en zalen op hun kop gezet!

Boekingen van Brothers In The Booth

Met optredens in de meest prestigieuze clubs zoals: The Sand, Escape, Max Brothers, AIR, Panama, Club Rex, Maassilo, Riva, Beachclub Vroeger, Bloomingdale, Beachclub Royal, Beachclub Wij, Millers, Beachclub O, Little Buddha, Lichtfabriek, LIVV Club, The Villa, Heineken Music Hal, Club 19th, Basso Brasserie Lisse en in Ibiza diverse locaties met als klapper de Privelige!

Direct Brothers In The Booth huren? Klik hier voor boekingen van Brothers In The Booth

Brothers In The Booth boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Brothers In The Booth

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ's1 x 90 minutenexclusief2 personenClub / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand