Bouke boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€3.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3500,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Elvis Imitator

Bouke boeken voor jouw feest of evenement? Bouke Scholten, onder het grote publiek beter bekend als Bouke, is vanaf jongs af aan al gek op muziek. Niet vreemd aangezien hij is opgegroeid in een muzikale familie. Op jonge leeftijd zong Bouke liedjes met zijn vader die hem begeleide op de accordeon en daar werd al snel duidelijk dat hij beschikt over een prachtige stem. Al snel ontdekte het grote publiek dit uitzonderlijke talent en volgde in 2006 zijn eerste single ‘Kom Maar, Kom Maar’. Niet veel later volgde zijn album ‘Alles Wat Ik Doe’.

Bouke boeken

Zijn eerste optreden op een podium was in de kantine van zijn eigen sportclub. Doordat Bouke altijd en overal zingt was ook daar zijn stem niet onopgemerkt gebleven. Dit was het begin van vele optredens in feesttenten, cafés en andere gelegenheden waar Bouke zowel Engels als Nederlandstalige hits ten gehore bracht. Niet veel later tekent hij bij CNR Entertainment en haalde hij met zijn eerste single ‘Merry Christmes to Everyone’ een hoge notering in de Mega Top 100. Inmiddels kennen vele Bouke van zijn deelname aan ‘This is me’ van RTL en ‘The Winner Takes It All’ van SBS. In beide shows werd hij bekroond tot winnaar.

Eigen band

Na dit succes trok Bouke met zijn eigen band en eigen orkest de theaters in. Keer op keer overweldigde Bouke het publiek tijdens de theatershows door heel Nederland. Daarnaast was Bouke te bewonderen op verschillende evenementen in België en Nederland: Kaaipop, Cult en Tumult en Retropop. Ook was hij meerdere malen te gast in een uitverkocht Ahoy als mister Las Vegas.

Boekingen van Bouke

Ook in het buitenland hielden ze dit talent in de gaten en dat resulteerde in zowel 2012 als 2017 tot op een optreden in Memphis (USA) waar hij mocht optreden op het landgoed Graceland, het huis waar ‘The King of Rock-‘n-Roll’ 20 jaar gewoond heeft, voor Elvis fans van over de hele wereld. Bouke is niet alleen solo te boeken maar ook als Bouke & The Elvis Mattersband.

Direct Bouke boeken? Klik hier voor boekingen van Bouke

Bouke boeken

€3.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bouke

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig / Elvis Imitator€3500,-
Live bandshow1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek6 personenElvis Presley TributeOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€3.250,-
€3.495,-
€3.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand