Boom Like That (Dire Straits Tribute) boeken

Beste Dire Straits Tribute van Nederland!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 + 1 x 75 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 500 personen
 • Bezetting
  8 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Dire Straits Tribute

Wil jij Boom Like That boeken voor jouw tribute evenement? BOOM, like that! is dé band die de muziek van de Britse rockband Dire Straits helemaal terugbrengt. Voorman van Dire Straits Mark Knopfler brengt in 2004 de single BOOM, like that! uit. En deze titel belichaamt ook de energie en passie van de tribute band. Ze brengen sinds 2014 de muziek van Knopfler en Dire Straits terug op een precieze, authentieke en fantastische manier. Daardoor hoeft niemand de authentieke en tijdloze sound van de rockband nog te missen.

Boom Like That boeken

Dat BOOM, like that! zo goed is, komt volledig door de acht topmuzikanten waaruit de band bestaat. Edgar Janssen (leadgitarist en zanger), Rob van Kreij (gitaar en bouzouki) en Robert van Vonderen (toetsen en achtergrondzang). Aangevuld met Hans van Els (drums), Frank van Kreij (basgitaar), Pepijn Mol (sax en percussie), Joanne Belgrave (achtergrondzang) en Ilse Lucassen (achtergrondzang en fluit).

Tributeband boeken

In deze show staan alle studioalbums centraal. Er wordt op muzikale wijze het verhaal verteld van dIRE sTRAITS. Elk album heeft een eigen karakter en een eigen verhaal. Dire Straits (1978) de doorbraak met het ‘ouderwetse’ typische Dire Straits-geluid. Communiqué (1979) en Making Movies (1980) waarbij de band werd uitgebreid met toetsen en saxofoon. Het epische album Love Over Gold (1982). Brothers in Arms (1985) het best verkochte album met de meeste hits. En als laatste On Every Street (1991).

Boekingen van Boom Like That

Van elke plaat wordt de beste muziek gespeeld. Niet alleen de bekende hits maar ook minder bekende maar prachtige nummers. De band is opgericht in januari 2014. En is in een sneltreinvaart uitgegroeid tot de beste en meest succesvolle Dire Straits band van Nederland. Ze zijn dan ook een graag geziene band in theaters in binnen- en buitenland.
Direct Boom Like That boeken? Klik hier voor boekingen van Boom Like That

Boom Like That (Dire Straits Tribute) boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Boom Like That (Dire Straits Tribute)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 60 + 1 x 75 minuteninclusief tot 500 personen8 personenDire Straits TributeOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand