Bontgenoten Soundystem boeken

* DJ-act * Duur: 1 x 60 minuten * Exclusief geluid en techniek * Bezetting: 1 persoon * Genre: Disco / House / R&B / Hitjes * Voorheen bekend als Miss Bontbeats

€995,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Bontgenoten Soundsystem staat garant voor top feestjes met een heerlijke ambiance waardoor je eigenlijk nooit meer naar huis wil. In een rap tempo werd deze vrouwelijke dj geboekt voor grotere optredens tijdens festivals als Wish Outdoor, Bavaria Zo. Festival, Impact Festival en Brandhout Festival.

Bontgenoten Soundsystem boeken

Na een eigen Caribbean Tour en optredens met Hardwell, Martin Garrix en The Partysquad was het tijd voor iets anders. Iets waar ze compleet de eigen baas was. Een eigen clubavond. En zo werd Bontgenoten in Eindhoven geboren.

Boekingen van Bontgenoten Soundsystem

Een eigen clubavond met de lekkerste disco, house, R&B en hitjes was een feit. En ook een doorslaand succes. Nu 2 jaar later ook een eigen festival in Eindhoven en hostings op verschillende grote festivals. Tijd dus voor een eigen act. Bondgenoten Soundsystem zorgt op jouw feest direct voor een heerlijke mix van herkenbare deuntjes.

Direct Bontgenoten Soundsystem huren? Klik hier voor boekingen van Bontgenoten Soundsystem

Video afspelen

Bontgenoten Soundystem boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€595,-
€895,-