Bonanza DJ Set boeken

Foto: Ben Houdijk
€3.000,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3000,-
 • Duur
  1 x 120 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Bekende DJ-show
 • Genre
  Allround

Bonanza DJ Set boeken op jouw party of evenement? DJ Rob Stenders en zijn sidekick Caroline Brouwer zijn de makers van het razendpopulaire NPO Radio2-programma Stenders Platenbonanza. Ze draaien niet alleen op de radio wat je wilt horen, dat doen ze ook in de clubs, op festivals en op besloten evenementen met De Bonanza DJ set.

Bonanza DJ Set boeken

De muziek gaat door alle decennia heen: van de sixties en de seventies tot nu. De playlist is voor een groot deel in handen van jou: bij De Bonanza DJ set ben jij de DJ! Rob en Caroline lopen regelmatig de zaal in om verzoekjes op te halen en er wil nog wel eens een popquiz of karaoke voorbijkomen dus houd je popkennis paraat en zorg dat je bij stem bent.

Romantic request?

En heb je iets te vieren of heb je altijd al een romantic request willen aanvragen voor je grote (stille) liefde of je favoriete collega, mis deze kans dan helemaal niet!

Boekingen van Bonanza DJ Set 

De Bonanza DJ set-DJ optreden (Rob Stenders & Caroline Brouwer)-Speelduur: max. 2 uur-Exclusief licht, geluid en overige techniek-Optioneel: Uitbreiding met liveband tot 4 uur durend programma, op aanvraag

Direct Bonanza DJ Set boeken? Klik hier voor boekingen van Bonanza DJ Set 

Bonanza DJ Set boeken

€3.000,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bonanza DJ Set

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ-show1 x 120 minutenexclusief2 personenAllround€3000,-

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand