Bo Saris boeken

Openbare optredens tegen hogere gage!
€4.975,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4975,-
 • Duur
  1 x 25-30 minuten
 • Geluid
  exclusief, enkel backline
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Live / Akoestisch
 • Genre
  Modern Soul

Bo Saris kan nu al terugkijken op een schitterende carrière. Zijn debuutsingle snelde in 2003 naar nummer 1 van de Top 40 en de toon was gezet. De vier studioalbums die de popzanger sindsdien uitbracht, eindigden hoog in de charts in binnen- en buitenland. Hij werkte met supersterren als Angie Stone en John Legend, maar ook de nieuwe generatie pop/dance artiesten klopt graag aan bij Bo. Maja Jane Coles, Chase & Status en The Chainsmokers zijn slechts enkele namen waar Bo mee samenwerkt.

Bo Saris boeken

Bo Saris tourde met zijn band door heel Europa, verkocht de grootste zalen van Nederland uit en schitterde op internationale grote podia. Toen Bo een tijd in Engeland ging wonen om zijn creatieve grenzen te verleggen, bracht hij zijn vierde album Gold uit op het Britste label Decca Records (Universal) – waarvan de eerste single She’s On Fire een onstuitbare radiohit werd. Na de première op BBC 1 in het programma van Zane Lowe ging het hard. Een ware sensatie, en dat voor de song die Bo, zéér geïnspireerd, binnen een half uur schreef. De anders zo chauvinistische Britten vonden de kersverse immigrant een ‘modern day soul sensation’ en noemden de getalenteerde Nederlander in één adem met eigen soulvolle vocalisten als Adele, Jamie Lidell en Amy Winehouse.

Boekingen van Bo Saris

Geen wonder dat het album de Engelse charts binnenstormde, met als gevolg dat de deur naar Europa wagenwijd openstond. Er volgde een mooie tour waarbij landen als Engeland, Duitsland, Italië en Polen volgenden. Ook in Nederland kwam het album tot nummer 4 in de album top 100. Van het album Gold werd ook een EP uitgebracht in Amerika. Maar Bo Saris is niet een man die snel op zijn lauweren rust. Hij vergat zijn vaderland niet en tourde hier het afgelopen jaar met veel succes. Problemen met de spieren die zijn stembanden aansturen wierpen een onverwachte horde op, maar Bo overwon deze tegenslag en hervond zijn stem. Hij kreeg ook zomaar twee cadeautjes in de schoot geworpen: zijn al eerder genoemde song She’s On Fire werd gebruikt in de bioscoopfilm Fifty Shades Of Grey, wat hem wereldwijde erkenning opleverde. En hij ontving in oktober ook de Radio 6 Soul & Jazz Award voor Beste Mannelijke Artiest.

Direct Bo Saris huren? Klik hier voor boekingen van Bo Saris

Bo Saris boeken

€4.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bo Saris

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live / Akoestisch1 x 25-30 minutenexclusief, enkel backline3 personenModern Soul€4975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€5.850,-
€3.995,-
€5.275,-