Blixem boeken

€2.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2295,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 600 personen
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround / Feest

Funband Blixem ( Niet alles is plat in Drente ) 115,3% live plezier van een verdomd hoge plank. De bovenste misschien wel.

Blixem boeken

Een energieke band die met veel bombarie en plezier zorgt dat zelfs de grootste zwartkijker het gevoel krijgt dat de zon weer is gaan schijnen, feesten met die hap dus! Een zalig meezingbare en hoogst aanstekelijke mix van al of niet onherstelbaar verbouwde smartlappen en piratenpop afgewisseld met het fijnste van het fijnste *** rock ’n roll en pop menu Alles verpakt in een heerlijke over-the-top show vol humor,gekkigheid, improvisaties oftewel een unieke schlagerpiratenrockshow van het meezingbaarste soort en geschikt voor alle gezindten en leeftijden.

Boekingen van Blixem

Met een flinke (net niet over) dosis humor, een vette knipoog naar bestaande nummers en onder het motto: niet lullen maar meebrullen rocken we 100% live en vol enthousiasme iedere zaal, kroeg, disco of feesttent zo plat als een dubbeltje (10eurocent)

Direct Blixem huren? Klik hier voor boekingen van Blixem

Blixem boeken

€2.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Blixem

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverband3 x 45 minuteninclusief tot 600 personen6 personenAllround / Feest€2295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.195,-
€2.995,-