Blinq boeken

€2.395,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2395,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 1200 personen
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Pop / Rock / Soul

BlinQ! is een jonge energieke en goed verzorgde Swingende Dance Classics Coverband met semi-professionele muzikanten. BlinQ! Dance Classics Coverband is Pop, Rock & Soulhits from the 60's tot nu.

Blinq boeken

BlinQ! neemt u mee op reis door hét muziek tijdperk vanaf de jaren 60 tot aan nu. Deze Dance Classics Coverband speelt heerlijk swingende hits en dance classics afgewisseld met meeslepende ballads. De muziek wordt door deze Classicsband 100% live gespeeld, zonder muzikale trucks. 6 enthousiaste bandleden zorgen voor een onvergetelijke avond vol herinneringen aan die geweldige tijd en zullen alles uit de kast halen om een fantastische muzikale show neer te zetten. Het publiek, jong en oud zal met deze Classics Band een echte swing party beleven en heerlijk uit hun dak gaan op een gegarandeerd volle dansvloer. Een variëteit aan nummers zullen de revue passeren. De 6 leden van BlinQ! hebben allen veel ervaring opgedaan in verschillende bands en hebben de afgelopen jaren op vele plaatsen in heel Nederland en daarbuiten gespeeld. BlinQ! staat garant voor een avondvullend programma met de grootste hits van toen en nu. Alles komt aan bod voor jong en oud. Tevens beschikt de band over een eigen professionele licht en geluidsinstallatie.

Boekingen van Blinq

Met BlinQ! en hun geweldige swingende repertoire die u het ultieme muziek gevoel geeft waar alle bekende hits uit de jaren van de pop, rock, soul en dance classics voorbij komen. BlinQ! maakt van elk bruiloftsfeest, festival, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest en evenement een swingend feest! Let's Party!

Direct Blinq huren? Klik hier voor boekingen van Blinq

Blinq boeken

€2.395,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Blinq

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverband3 x 45 minuteninclusief tot 1200 personen6 personenPop / Rock / Soul€2395,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.695,-
€2.350,-
€1.895,-