Bjorn Litjes boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Feest

Björn Litjes, een vrolijke Nederlandstalige zanger uit de Achterhoek, vindt het nog iedere keer geweldig te zien hoe verrassend het publiek op hem reageert als hij een optreden mag verzorgen. Met zijn brede repertoire spreekt hij zowel jong als oud aan en zijn passie voor muziek is meteen voelbaar. Daarbij is hij ook een rasentertainer die zijn publiek uitstekend weet te vermaken!

Bjorn Litjes boeken

Geboren op 3 december 1982 in het mooie ’s-Heerenberg en daar liggen tevens de roots van Björn. Nederlandstalige muziek is Björn met de paplepel ingegeven want bij hem thuis hoorde je bijna niets anders. In zijn jonge jeugdjaren is deze interesse voor het zingen dan ook ontstaan want op 4-jarige leeftijd zong Björn gewoon alle liedjes al helemaal mee! In eerste instantie waren deze familiefeestjes het ideale podium, maar al snel stond Björn te zingen tijdens de plaatselijke carnaval en daarna was de muziek voor hem gewoonweg niet meer weg te denken uit zijn leven. Hij heeft erna in diverse bands als leadzanger opgetreden en zo veel ervaring opgedaan.

Boekingen van Bjorn Litjes

In 2013 besloot Björn dat het tijd werd voor een solocarrière. Inmiddels heeft hij in samenwerking met topproducent Kees Tel reeds een aantal succesvolleNederlandstalige singles uitgebracht. De liveoptredens van Björn zijn door zijn vriendelijke uitstraling en zijn gezellige liedjes altijd één groot feest. Zijn warme stem is ook een waar genot om naar te luisteren. Overal waar Björn optreedt gaat het dak er dan ook echt af en kan het niet anders of de polonaise wordt ingezet. Hij zingt even zo goed prachtige ballads als heerlijke meezingers.

Direct Bjorn Litjes huren? Klik hier voor boekingen van Bjorn Litjes

Bjorn Litjes boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bjorn Litjes

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenin overleg1 persoonNL / FeestOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand