Billy Ocean boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Live-act
 • Genre
  Pop / 80’s artiest

Billy Ocean is een Britse zanger die in de jaren zeventig en '80 enkele grote internationale hits scoorde. Hij is geboren in Trinidad, maar verhuisde al op achtjarige leeftijd met zijn familie naar Engeland. Als tiener zong hij in clubs in Londen. In 1974 bracht hij zijn eerste single uit. Van zijn debuutalbum, in 1976, Billy Ocean kwam de single Love really hurts without you..

Billy Ocean boeken

Na 1983 brak de grootste succesperiode van Billy Ocean aan, met het album Suddenly. In 1986 kreeg Billy Ocean met het nummer When the going gets tough, the tough get going in Nederlands een nummer 1 hit. Hierna volgde een tweede nummer 1-hit, namenlijk Get outta my dreams, get into my car. Enkele andere hits waren European Queen (in diverse regio's van de wereld onder andere titel uitgebracht, zoals African Queen en Caribbean Queen) en Loverboy.

Boekingen van Billy Ocean

Billy Ocean tourt nog altijd. Op 6 december 2007 trad hij op in Nederland, in Paradiso. In augustus 2009 deed hij Nederland weer aan (Paradiso) In 2002 kreeg hij een eredoctoraat in de muziekwetenschappen aangeboden door de universiteit van Westminster.

Direct Billy Ocean huren? Klik hier voor boekingen van Billy Ocean

Billy Ocean boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Billy Ocean

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live-actin overlegin overleg1 persoonPop / 80's artiestOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag