Bertus Staigerpaip boeken

Bekend van vele hits
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  en techniek in overleg
 • Bezetting
  On stage: 4 personen
 • Soort
  Feestact
 • Genre
  Feest / Brabants

Sinds jaar en dag maakt een groep woeste bouwvakkers de Nederlandse podia onveilig. Dit zooitje ongeregeld staat bekend onder de noemer “Bertus Staigerpaip”. Onder aanvoering van voorman Bertus brengt dit illustere 4-tal een stevig programma met uitsluitend eigen(zinnige) hits, zoals daar zijn: “Had ik maar een vak geleerd”, “Ik zat effe niet op te lette”, “De jongens van de bouw”, “Hou je kop”, “M’n Rits”, “Zuipen in Spanje”, enzovoort, enzovoort. Voorwaar: stevige kost, maar……… gezelligheid staat voorop!

Bertus Staigerpaip boeken

Het meezinggehalte ligt bij de optredens van Staigerpaip en z’n maten op een bijzonder hoog peil. Mèt of zonder bier, dat maakt niet uit, want voor Bertus Staigerpaip ga je gewoon plat! Als één der laatste der Mohikanen, dat wil zeggen: een der laatste nog “gewoon” benaderbare bands schuimt Staigerpaip het land af, op zoek naar collega-bouwvakkers die de bloemetjes eens ongecompliceerd buiten willen zetten. Hoeveel keer ze hebben geantwoord op de vraag waar die naam – Bertus Staigerpaip – toch vandaan komt, kunnen ze al jaren niet meer bijhouden. Toch nog even uitleg: “Die naam komt, logisch, uit de bouw. Je kent het wel een steigerpijp. Ik heb altijd in de bouw gewerkt en daar is mijn bijnaam Staigerpaip dan ook ontstaan. Bertus is een typisch Brabantse dialectnaam, die er later vanzelf is aangeplakt”.

Boekingen van Bertus Staigerpaip

De teksten zijn grotendeels gericht op de bouw. Ruud, alias Bertus: “Zonder het te merken leg je meestal een stuk van jezelf in de muziek die je maakt. Ik heb lang in de bouw gezeten en dat merkte je dan ook. Zo’n 5 jaar geleden ben ik een opnamestudio gaan bouwen en ben ik gestopt met werken in de bouw”. Z’n singles waren stuk voor stuk een groot sukses en de lijn wordt doorgezet met het nieuwste Staigerpaip-produkt: “Après Ski, Jodeli”. Een stevig stukje “bouwvakkers-specie-rock”, met een vleugje originele Oostenrijkse “jodel”, Verhalend over de geneugten van de sneeuw en vooral hetgeen er ná de sneeuwpret plaatsvindt nodigt deze single van meet af aan tot hard meezingen. En dat is precies de bedoeling van het Staigerpaip repertoire: ongebreideld plezier maken ! Voorlopig is het weer feest rondom Staigerpaip; Bertus “GAOT” ervoor !!!

Direct Bertus Staigerpaip boeken ? Klik hier voor boekingen van Bertus Staigerpaip

Bertus Staigerpaip boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bertus Staigerpaip

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Feestactin overlegen techniek in overlegOn stage: 4 personenFeest / BrabantsOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag