Bert Louissen boeken

€650,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €650,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Achtergrondmuziek/Pianist/Zanger
 • Genre
  Allround

Al op jonge leeftijd was muziek zijn passie. Uren kon hij luisteren naar nummers van the Beatles, the Stones, Otis Redding, Aretha Franklin en Stevie Wonder.

Bert Louissen boeken

Op zijn zesde ontdekte hij dat improviseren op de piano een bijzonder fijne bezigheid was. De lessen op de muziekschool leidden tot de studie docerend musicus klassiek piano, die Bert in 1990 afrondde. In 1995 deed Bert als Stevie Wonder mee aan Henny Huisman’s Soundmixshow en eindigde als zevende in de finale. Verder waren er televisieoptredens in Nederland Muziekland, Koffietijd, de vijf uur show en Jos op 1. In 1996 was Bert te zien in de Tros tv-special rond het optreden van Laura Fygi in Theater Carré in Amsterdam. In de tweede helft van de jaren negentig heeft hij ruime studio-ervaring opgedaan met het opnemen en produceren van cd’s, het maken van orkestbanden, het uitwerken van liedjes van artiesten en het ontwerpen en uitvoeren van radiocommercials. Tegenwoordig treedt Bert als pianist/zanger op bij diverse gelegenheden.

Boekingen van Bert Louissen

Het repertoire is omvangrijk en variëert van muziekstijlen vanaf 1960 tot heden. Van jazz tot blues, easy-listening tot rock-and-roll, ballads tot disco en soul, zowel Nederlands- als Engelstalig. De keuze van de liedjes wordt aangepast aan de sfeer van de avond.

Direct Bert Louissen huren? Klik hier voor boekingen van Bert Louissen

Bert Louissen boeken

€650,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bert Louissen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Achtergrondmuziek/Pianist/Zanger4 uurn.v.t.1 persoonAllround€650,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand