Benny Royal boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Club / House

Sinds Benny Royal begon met het produceren is zijn carriere snel naar de top gekomen. Momenteel worden zijn producties en remixes over de hele wereld gedraaid. Zijn dj sets zijn catchy en vol energie en hij wordt gevraagd om te draaien en in grote nationale en internationale clubs en podia. Volgens Benny is de sleutel tot zijn succes voornamelijk zijn no-nonsense mentaliteit. Hij onderscheidt zich door zijn eigen “Royal” geluid.

Benny Royal boeken

Benny Royal, geboren in Rotterdam als Ben Bakker, begon al vroeg met het maken van eigen muziek. Hij draaide een aantal jaren in eigen clubs en begon daarna snel te leren hoe hij moest produceren en begon dus ook te werken aan eigen producties. Zijn eerste hit: “Keep on moving” werd een grote hit in Nederland. Daarna volgde “Dance Electric” (samenwerking met Ludaphunk), deze plaat werd ook opgepikt door Roger Sanchez. Daarna volgde de single “Release Yourself”. Begin 2008 won Benny een wedstrijd bij het Britse label Toolroom Records. Dit was definitief zijn doorbraak bij het grote publiek. In de jaren die volgden werden er tracks uitgebracht bij Stealth Records, Toolroom Records, Spinnin’ Records, Ultra Records, Stereo Productions, 303 Lover, Nervous Records en Netswork Records.

Boekingen van Benny Royal

In 2011 werd er samen met Dennis van der Geest de track “Let the Beat Hit’Em” uitgebracht. Benny Royal weet hoe hij de dansvloer moet rocken met zijn aanstekelijke beats. Hij heeft al gedraaid in landen als Rusland, Turkije, Curacao, Engeland, Spanje, Oostenrijk, België en natuurlijk zijn geboorteland Nederland.

Direct Benny Royal huren? Klik hier voor boekingen van Benny Royal

Benny Royal boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Benny Royal

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 90 minutenexclusief1 persoonClub / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand