Beethoven (This Is Beethoven) boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Beethoven (This Is Beethoven) boeken

  • Coverband
  • Duur: 1 x 90 minuten (festivalset)
  • Geluid: exclusief betreft inprikgage
  • Bezetting: 5 personen
  • Genre: Allround
  • 3 x 45 minuten (incl. geluid tot 1500p): € 7.995,-

Nederland kent Beethoven inmiddels als vernieuwende en professionele band die het begrip coverband door de jaren heen een nieuwe betekenis heeft gegeven. Nu is de tijd om hier weer een flinke schep bovenop te doen en de definitie van een coverband wederom naar een hoger level te tillen. Een level dat alleen “This is Beethoven” kan waarmaken! Nieuwe naam, nieuwe show, nieuwe technische hoogstandjes, nieuwe energy:

This Is Beethoven boeken

“This is Beethoven” brengt een weergaloze show waarbij de grootste wereldartiesten in volle glorie naar je toekomen. Beyonce, Michael Jackson, Bruno Mars; we don’t just play the songs! Denk Ziggo Dome, denk Halftime Superbowl…

This Is Beethoven huren

Onze zangers en zangeres kunnen niet alleen fantastisch zingen, maar dansen de sterren van de hemel waardoor je je in combinatie met op maat gemaakte video, bij een concert waant. Een ledwall van maar liefst max. 14 meter , in een u-vorm gebouwd, vormt het decor van deze unieke show. Special FX als Laser en Streamers en CO2 maken het af.

Boekingen van This Is Beethoven

Naast deze highlights gaat het dak er natuurlijk af met een zeer uitgebreid repertoire van de grootste Pop-, Dance- R&B- en Rockhits vanaf de ’90.  Deze show is uniek in Nederland en daarbuiten, de overtreffende trap van “coverband”, you have to see it to believe it!

This is Beethoven inhuren

This is BEETHOVEN, not just a coverband! De beste coverband van Nederland boek je dan natuurlijk ook bij het grootste boekingsbureau van Nederland: BekendeArtiestBoeken.NL
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Direct Beethoven hurenKlik hier voor boekingen van Beethoven


Toon meer