Beatles Revival Band (Beatles Tributeband) boeken

Gage is ex hotelovernachting!
€3.850,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3850,-
 • Duur
  2 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Tributeband
 • Genre
  Beatles Tribute

Wil jij Beatles Revival Band boeken voor jouw party of event? The Beatles Revival uit Praag. Sinds de oprichting deed deze band meer dan 3800 concerten, waaronder diverse voor tv shows. The Beatles Revival gaf theaterconcerten en was te zien op festivals, speelde voor culturele centra en bedrijven. Maar ook op privéfeesten en op grote nieuwejaarsfeesten. The Beatles Revival gaf de afgelopen jaren acte de presence in Tsjechië, Slowakije, Polen, Hongarije, Oostenrijk, Frankrijk, Nederland en zelfs in de UK en wel in de geboorteplaats van The Beatles: Liverpool!

Beatles Revival Band boeken

De reden van de hand over hand toenemende populariteit ligt aan de bijna ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles. Dezelfde kapsels (geen pruiken), de kostuums, kompleet met Chelsea Cavern Boots en de instrumenten, apparatuur (Rickenbacker, Gretsch, Hofner, Ludwig en Vox) en zelfs de chromen standers voor de versterkers zijn gelijk aan de originele! Deze perfecte “stage look“ is compleet dankzij de net als bij Paul McCartney linkshandig gespeelde bas.

Boekingen van Beatles Revival Band

De grootste gelijkenis ligt echter op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail zo griezelig perfect gebracht dat menig Beatleskenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk, alles klinkt zoals we dat kennen van de liveconcerten en LP’s: zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend.

Tributeband boeken

Een concert van The Beatles Revival is een volledige kopie van dat van de legendarische Fab Four. Een bewijs hiervoor is de uitnodiging om in de geboorteplaats van The Beatles – Liverpool – te komen spelen in de Cavern Club. Drie concerten werden er gedaan en tevens was er een uur durend interview met de band in het programma “On The Beat” voor Liverpool BBC Merseyside Radio. Dit lukte tot nu toe nog geen enkele niet-Engelse band!

Direct Beatles Revival Band boeken? Klik hier voor boekingen van Beatles Revival Band

Beatles Revival Band (Beatles Tributeband) boeken

€3.850,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Beatles Revival Band (Beatles Tributeband)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tributeband2 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage4 personenBeatles Tribute€3850,-

Vergelijkbare artiesten

€3.595,-
€4.100,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand