Slamm boeken

* Coverband * Duur: 4 x 45 minuten * Geluid: inclusief tot 1000 personen * Bezetting: 6 personen * Genre: Allround * Uitstekende allround coverband

€2.795,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Slamm is een mega allround coverband met een aanstekende drive en dito enthousiasme. Een performance met een opzwepende combinatie van show en feest. Kortom een band die elke gelegenheid aan kan.

Slamm boeken

Brabant is de uitvalsbasis van Slamm, maar uiteraard speelt Slamm door het hele land. Een hecht en professioneel team dat op elke situatie inspeelt: bruiloft, feesttent of personeelsfeest; de Grand Slamm Party voelt zich overal thuis. Publiek gek, band gek: dit wordt een avond om nooit te vergeten.

Boekingen van Slamm

Slamm is een echte live-band en heeft een repertoire dat elke gelegenheid aankan; van surprise party tot bedrijfsfeest, van stampvolle kroeg tot tienduizend man in een feesttent. Energie, plezier en muzikaliteit spat van het podium af. Dat mag je met recht een Grand Slamm Party noemen. Zangeres Mariska van Houts, die menig tent heeft platgespeeld met o.a. Big Nick, is de nieuwe aanwinst van Slamm sinds april 2019.

Direct band Slamm huren? Klik hier voor boekingen van Slamm

Video afspelen

Slamm boeken

€2.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.250,-
€2.195,-