Djeff boeken

Geluid tot 300p: € 2.250,- / Geluid tot 500p + Blazers: € 3.195,-.
€1.795,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €1795,-
 • Duur
  4 x 40 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

DJEFF is een stijlvolle partyband met bekende covers in verschillende muziekstijlen, zoals disco/dance-classics, rock, Nederpop en actuele hits. Indien gewenst kan DJEFF worden aangevuld met een swingende blazerssectie voor nog meer belevening en energie! Bekende covers in verschillende muziekstijlen zoals soul, disco, Nederpop en actuele Top40-hits, komen voorbij. DJEFF speelt bovendien in op het publiek en laat ze uit hun dak gaan! Door DJEFF te boeken haalt u muziek én entertainment in huis, kortom: een fantastische avond!

Djeff boeken

Het gevarieerde repertoire is geschikt voor elk feest, voor jong en oud. Van Stevie Wonder tot Anouk, van Michael Jackson tot Jeroen van der Boom en van Coldplay tot Alphabeat, niets is DJEFF te gek! DJEFF heeft gespeeld op in discotheken en feesttenten en op thema-, personeelsfeesten en bruiloften. DJEFF is tevens in de XL-bezetting te boeken inclusief een 3-persoons blazersectie! Totaal staan er dan maar liefst 9 personen op het podium.

Boekingen van Djeff

DJEFF speelt muziek zoals het hoort! DJEFF laat oude en nieuwe hits horen, maar kan ook artiesten begeleiden! De ervaren muzikanten van DJEFF hebben met verschillende bekende Nederlandse artiesten gewerkt, zoals Blöf, Ilse de Lange, Albert West, Wolter Kroes, Anita Meijer, Marco Borsato, Hind en Jim, Maud Mulder, Ron Link, Antje Monteiro, Lois Lane, Lee Towers en vele anderen! Zij kunnen daarom ook voor 200% livemuziek garanderen! In 2004 was DJEFF de vaste begeleidingband van Maud Mulder (bekend van Idols 2).

Direct Djeff huren? Klik hier voor boekingen van Djeff

Djeff boeken

€1.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Djeff

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverband4 x 40 minutenexclusief6 personenAllround€1795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.595,-
€1.995,-
€995,-