Balance boeken

Dit is een vanaf-gage
€2.995,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  3 x 60 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 1000 personen
 • Bezetting
  8 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

Als er één bandnaam de lading dekt, is het wel Balance. Ze hadden jaren niet meer samengespeeld. Maar eenmaal op het podium gebeurde er iets: Noem het “magie”, noem het “de klik” of noem het gewoon “balans”. Balance dus. Ze zijn weer terug, alsof ze nooit zijn weggeweest.

Balance boeken

Aanvankelijk bedoeld als een éénmalige reünie, bleken de puzzelstukjes weer naadloos in elkaar te passen. Dus rees de vraag: “Als Take That, Led Zeppelin, The Eagles, Genesis, The Police, The Spice Girls, en zelfs Charly Lownoise & Mental Theo een come-back kunnen maken, waarom Balance niet?” Met een aanvulling van de 2 zangeressen is Balance weer in balans! In de jaren '90 was Balance onbetwist de beste liveband van Nederland. Nu zijn ze, voor zover mogelijk, alleen maar beter geworden. De groepsleden hebben namelijk in de tussenliggende jaren natuurlijk niet stilgezeten. De ervaringen in andere bands en projecten nemen ze mee naar Balance. In augustus 2013 heeft Danny de band verlaten en is Alexander voor hem in de plaats gekomen. Met veel ervaring in verschillende bands zowel als drummer als zanger heeft hij de band op een positieve manier veranderd. Met zijn hoge dosis humor en zijn moderne muzieksmaak is dat direct terug te vinden in het repertoire. De manier waarop Kees Tanger op drums en broer Rolf Tanger op bas elkaar aanvoelen en aanvullen, mag “thuiskomen” worden genoemd. De veelzijdigheid van saxofonist/toetsenist/gitarist/zanger Wim Koopman is zo bijzonder, dat elke band wel zo'n man in zijn midden zou willen hebben. En Moedertje Natuur móet toetsenist Harry Bijl wel met minimaal 4 handen hebben gezegend. Zo virtuoos en zo smaakvol zoals alleen hij dat kan. De gitaristen Martin Djababoe en Sander Hoorn (tijdens optredens is 1 van hen aanwezig) zijn naast de 2 zangeressen, tevens zusjes, Melanie (Tanger) en Cherryl Tuasuun de enige nieuwelingen in dit gezelschap. Hoewel, nieuwelingen? Allen deden ervaring op in diverse bands en ontmoette Rolf bij de band Surprise.

Boekingen van Balance

Balance speelt tegenwoordig weer net als in de jaren negentig een behoorlijke dosis pop muziek maar schroomt de hits uit de jaren tachtig en negentig, zoals nummers van KC & the Sunshine Band, Toto, Bon Jovi, The Blues Brothers, The Emotions, The Pointer Sisters, maar ook klassiekers uit de jaren zestig en zeventig zeker niet. Dit doen ze op de onvergelijkbare, aanstekelijke Balance-manier. De losheid, de zuiverheid, de creativiteit, de muzikaliteit, maar vooral het speelplezier zijn zo uniek dat een optreden van Balance voor iedereen een onvergetelijke gebeurtenis zal zijn. Als je na een avond BALANCE niet meer weet wie of waar je bent en is het dak eraf? Dan zijn wij wel de oorzaak, maar niet aansprakelijk!

Direct Balance huren? Klik hier voor boekingen van coverband Balance

Balance boeken

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Balance

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverband3 x 60 minuteninclusief tot 1000 personen8 personenAllround€2995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€3.295,-
€2.495,-
€3.495,-