Baggio boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Baggio boeken

  • Live-act met band
  • Duur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Bezettng: 5 personen
  • Genre: Rock / Eigen repertoire
  • UItsluitend met band te boeken!

Baggio tevens componist, producer, multi-instrumentalist maar bovenal een geboren entertainer. Samen met zijn familie heeft Baggio in zijn jeugd veel gereisd en dat was voor hem een geweldige manier om vele culturen te ervaren en vooral veel verschillende type mensen te ontmoeten.

Baggio boeken

Zijn allereerste optreden was dan ook op een festival in Hongarije waar hij als zevenjarige jongen het nummer "Viva Las Vegas" (Elvis Presley) moeiteloos ten gehore bracht. Het werd een keerpunt in zijn leven want vanaf dat moment wist Baggio precies wat hij wilde doen in zijn leven: Entertainen! Baggio heeft zichzelf gitaar leren spelen… zodra hij dat onder de knie had heeft hij daarna piano, drum, bas en enige andere instrumenten opgepakt. Om zichzelf steeds beter te maken heeft hij wat lessen op een muziekschool gevolgd maar hij werd al snel van die school afgestuurd omdat hij een beetje eigenwijs was.

Boekingen van Baggio

Baggio is als songwriter zeer actief en gaat altijd op zoek naar vrijwel alle muziekstijlen voor inspiratie; van rock tot pop, van ska tot reggae, van muziek uit de jaren '60 tot muziek van nu. Hij gek op The Beach Boys, AC/DC, ABBA, Bryan Adams, John Denver, Van Halen. Sinds 2012 schrijft Baggio ook liedjes voor andere artiesten en componeert hij muziek voor radio- en tv-commercials. Nu is Baggio 19 jaar jong en wil hij maar één ding: ‘’De wereld laten genieten van zijn energie, sound en muziek! Samen zingen en genieten van zijn unieke stijl.’’ Baggio is klaar om we wereld te vermaken met zijn rock, pop, funk style. Baggio Rocks, met zijn jonge en energieke band en samen zijn zij altijd ready to rock!

Direct Baggio huren? Klik hier voor boekingen van Baggio


Toon meer