Back 4 More boeken

Met geluid tot 1000 personen voor: € 2895,-
€2.450,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2450,-
 • Duur
  4 x 40 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 600 personen
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

BACK 4 MORE : Partyboosters, een energieke live ervaring! Een band die precies de sfeer weet te raken een hele feesttent in de benen krijgt, een bedrijfsfeest tot leven brengt of een bruiloft onvergetelijk maakt? BACK 4 MORE. Altijd goed voor een daverend feest.

Back 4 More boeken

BACK 4 MORE een 6 prs tellende formatie. De twee leadzangeressen hebben elk een eigen stemgeluid waardoor het repertoire verrassend breed en overtuigend is Van klein en akoestisch tot dance, pop, rap, soul, latin, reggae en hollandse feesthits, snoeiharde (boeren)rock of metal: u noemt het, B4M brengt het. Inclusief de meest recente hits, dat spreekt voor zich. In 2006 werd B4M winnaar van de “The Clash of the Cover Bands” in Overijssel, wat in datzelfde jaar resulteerde in een optreden in Paradiso. BACK 4 MORE een semi-professonele altijd enthousiaste coverband met een breed repertoire dus voor de meest uiteenlopende gelegenheden.

Boekingen van Back 4 More

De band verzorgt anno 2013 een energieke liveshow, zoals live muziek bedoeld is. Geen voorgeprogrammeerde samples aste setlijsten, maar muziek recht uit het hart. Spontaan, met aanstekelijk plezier en humor en perfect inspelend op het publiek. Belangrijk: altijd live met prima geluid en een spetterende licht- en mediashow. BACK 4 MORE. Dé garantie voor een risicoloze boeking voor ieder evenement. BACK 4 MORE. Jullie Partyboosters, een energieke live-ervaring!

Direct Back 4 More huren? Klik hier voor boekingen van Back 4 More

Back 4 More boeken

€2.450,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Back 4 More

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverband4 x 40 minuteninclusief tot 600 personen6 personenAllround€2450,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.325,-
€2.995,-
€1.650,-