Anseltaler Party Express boeken

Exclusief eventuele reiskosten
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  avondvullend.
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Schlager/Tiroler/Feestband
 • Genre
  Duits/Nederlands

Met “de Anseltaler Party Express” stelt zich een van de gezelligste muziekgezelschappen uit eigen land voor. Doordat deze vijf, ieder met hun eigen muzikale achtergrond zich hebben verenigd, is een uit de hand gelopen hobby ontstaan, temeer omdat zij op hun eigen wijze van muziek, de aandacht van publiek weten te trekken en menigeen weet te overtuigen van een gezellig stukje oostenrijkse muziek, waarvoor zij op veler verzoek enkele nummers op cd hebben uitgebracht, puur om de liefhebbers van hun muziek te plezieren.

Anseltaler Party Express boeken

Met hun eenmalige, maar inmiddels toch al bekende muziekstijl, zijn deze vijf volbloed vrijetijdsmuzikanten zeker onverwisselbaar, en mogen we ze door hun individuele kwaliteiten tellen tot muzikale toppers op het gebied van tiroler muziek. Als de Anseltaler Party Express met de steirische harmonica hun muziek ten gehore brengen, dan rukt dat iedereen van zijn stoel, want bij hun Ritme , Sound en Show, kun en wil je gewoon niet meer stil zitten. Dat deze 5 muzikanten inmiddels meer bekendheid genieten, is te danken aan het feit dat bekende namen zoals Marc Pircher, Dennie Cristian, Thomas Berge, die Klostertaler, overtuigd waren van hun kunnen en zij gevraagd werden voor een muzikale bijdrage omtrent optredens van voorgenoemde.

Boekingen van Anseltaler Party Express

De kracht van deze 5 muzikanten is, dat zij een groot publiek kunnen plezieren, doordat zij een heel breed repertoire hebben, en daardoor waarschijnlijk dus eenieder kunnen voorzien van hun behoeften. Als u dus een muziekgroep zoekt, die zowel landelijk, maar ook internationaal vol gas, conditieslopend, en met veel ” gaudi ” hun kunnen heeft mogen tonen, dan bent u bij de “Anseltaler Party Express” aan het goede adres. Véél plezier, namens de mannen van de Anseltaler Party Express.

Direct Anseltaler Party Express huren? Klik hier voor boekingen van Anseltaler Party Express

Anseltaler Party Express boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Anseltaler Party Express

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Schlager/Tiroler/Feestbandavondvullend.exclusief5 personenDuits/NederlandsOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag