Andre Hazes Imitator Lesley Williams boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Andre Hazes Imitator Lesley Williams boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief tot 100 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Andre Hazes Tribute
  • Gage is tot 100 personen / anders € 1.495,- (incl. geluid tot 400p)

Hij is de topper van Soundmixshow 2002: Lesley Williams. De beste André Hazes imitator van dit moment… een aanrader voor elk evenement van groot tot klein..

Andre Hazes imitator Lesley Williams boeken

Lesley heet oorspronkelijk Lesley John William van Wijk. Op 22 juli 1969 is hij geboren in Utrecht. Lesley is heel vroeg met muziek begonnen. Op zijn 5de jaar bespeelde hij al gitaar. Al op zijn 10de kon hij al wat aardig wat spelen. Later toen hij 15 was ging hij met zijn oom mee naar optredens met de band. Lesley vond dat zo te gek dat hij zich erin ging verdiepen. Ja ja 2 jaar later stond Lesley zelf achter het mengpaneel en stond een 6mans bandformatie uit te mixen. Ook begon hij mee te zingen en na een jaar kon hij het hele repertoire uit zijn hoofd. Ongeveer 90 nummers.

Boekingen van Andre Hazes imitator Lesley Williams

Omdat hij veel complimenten kreeg om zijn stem ging Lesley na 5 jaar geluidsman te zijn geweest, een eigen band beginnen waar hij zanger en toetsenist was. Het was een allround band. Na twee jaar is Lesley Williams solo gegaan omdat hij daarmee veel meer kon verdienen. Zijn hobby liep dus uit. Nu is hij 9 jaar verder en heeft een uitgebreid repertoire opgebouwd van meer dan 300 nummers. Hij is op dit moment één van de meest geboekte artiesten van Nederland.

Direct Andre Hazes imitator Lesley Williams huren? Klik hier voor boekingen van Andre Hazes imitator Lesley Williams


Toon meer