Aliyah boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 20-30 minuten * Geluid: Exclusief * Bezetting: 1 persoon * Genre: Urban * Bekend van “Holland Got's Talent” 2011

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Aliyah Kolf (Almere, 9 december 1999) is een Nederlands zangeres en actrice die landelijke bekendheid kreeg met haar winst tijdens Hollands Got Talent. Ze won o.a. een masterclass van zangeres Jennifer Hudson, een eigen auto en een platencontract.

Aliyah boeken

Als jeugdster bloeide Aliyah helemaal op en bracht diverse hits zoals: L.O.V.E, Yeah Yeah Yeah, Wolk, Shop-a-holic en meer. In 2014 maakte Aliyah haar acteerdebuut en kreeg de hoofdrol in de film Heksen bestaan niet. Verder schitterde Aliyah in andere films & series. Met meer dan 50 miljoen weergaven en een muzikaal breed repertoire is Aliyah al jaren actief en brengt ze hit song na hit song uit.

Boekingen van Aliyah

Tegenwoordig is Aliyah te horen met een volwassenere sound en combineert ze haar pop achtergrond met de hedendaagse urban flavour. Zo lanceerde ze o.a. de hit Kaviaar & Champagne in samenwerking met SBMG en is Aliyah druk bezig met haar debuut album.

Direct Aliyah boeken ? Klik hier voor boekingen van Aliyah

Video afspelen

Aliyah boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag