Aliyah boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Aliyah boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Exclusief
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Bekend van "Holland Got's Talent" 2011

Iedereen kent haar natuurlijk van Holland’s Got Talent: Aliyah Kolf won vorig jaar op elfjarige leeftijd de talentenjacht met een prachtige ballad van Whitney Houston. Nu is ze terug met haar eerste single “Yeah Yeah Yeah” en haar eigen, hippe stijl! Aliyah deed in 2011 heel Nederland steil achterover slaan toen ze, nog maar elf jaar oud, alle andere kandidaten van Holland’s Got Talent versloeg. Ze bleek een gouden keeltje te hebben, wat te horen was toen ze op overtuigende wijze moeilijke liedjes zong van onder meer Jennifer Hudson en Beyoncé. In de finale veroorzaakte ze een vloedgolf van tranen (van ontroering!) door haar vertolking van Whitney Houstons hit I Have Nothing.

Aliyah boeken

Niet gek voor een ‘doodnormaal’ schoolmeisje uit Almere! Want daar groeide Aliyah, inmiddels twaalf jaar oud, op in een familie met nog meer artistiek talent: een van haar drie broers, Lorenzo, speelde in de musical The Lion King. En dan heeft ze nog bekende neven ook: rapper Darryl (Groupie Love, Eeyeeyo) en producer Reverse, die vette beats maakte voor artiesten als Gers Pardoel, Dio, The Opposites en The Partysquad.

Boekingen van Aliyah

Met Yeah Yeah Yeah slaat de zangeres bewust een andere weg in. Na alle ballads van de popdiva’s waarmee ze bekend werd in Holland’s Got Talent, gaat ze nu verder met haar eigen liedjes. Met succes, zo blijkt! Door haar coole outfits in de clip wordt Aliyah nu al ‘de Nederlandse Willow Smith’ genoemd. Samen met Brahim mocht ze het nummer komen zingen bij de De Kids Top 20, en nu is het afwachten wat voor leuke dingen haar nog meer staan te wachten. Aliyah is er in ieder geval klaar voor!

Direct Aliyah huren? Klik hier voor boekingen van Aliyah


Toon meer