Alessandro boeken

Bekend van AVRO’s Junior Songfestival 2012
€1.395,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1395,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen OF monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Latin / Reggaeton

We kennen Alessandro misschien nog als de jonge hunk die in 2012 bekend werd met het Junior Songfestival. Toch is die “kleine jongen” nu gegroeid. Hij is rapper /zanger en de muziek is vaak Nederlands/Spaans op latino/reggaeton muziek. In 2011 deed Alessandro mee met de open podiumwedstrijd “Zaanstormend Talent''. Met zijn zelfgeschreven nummer ''My Girl'' werd hij als winnaar uitgekozen. Met datzelfde nummer heeft Alessandro auditie gedaan bij AVRO’s Junior Songfestival.

Alessandro boeken

Dit leidde uiteindelijk tot een plek bij de laatste 30 kandidaten. Na de auditie van het Junior Songfestival schreef hij meteen een nieuw nummer, namelijk “Una Chica Especial”. Hierbij had hij maar één doel en dat was verder komen en verder groeien, dit is zeker gelukt. Producer Brownie Dutch heeft “Una Chica Especial” verder geproduceerd. Uiteindelijk bereikte Alessandro met dit nummer de finale van het “Junior Songfestival 2012″ en is hij zelfs als 2e geëindigd.

Boekingen van Alessandro

Na het Junior Songfestival avontuur deed Alessandro mee met de Z@pp Rap Talent Award. Deze wedstrijd heeft hij mogen winnen. Tot op heden heeft Alessandro een aantal singles uitgebracht, met de titels “Una Chica Especial”, “Sueno”, “Mami Tranquila”, “Una Noche” en “Fuego”. Samen met Jeronimo heeft hij de covers van de nummers “Bailando” en “You lift me up” opgenomen. In 2014 heeft Alessandro voor Nederland de puntentelling doorgeven voor het “Junior Eurovisie Songfestival”. Daarnaast heeft hij opgetreden in Amerika (San Francisco en Los Angeles) tijdens de eerste Koningsdag, op uitnodiging van het Nederlandse Consulaat. Eind 2015 weet hij met “Fuego” voor het eerst een notering in de Tipparade te scoren.

Direct Alessandro huren? Klik hier voor boekingen van Alesssandro

Alessandro boeken

€1.395,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Alessandro

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen OF monitorset1 persoonLatin / Reggaeton€1395,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.275,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand