Adriaan Drost boeken

O.a. bekend van “Anita, het is over”
€595,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Nederlandstalig

A3aan werd geboren op 01 september 1974 onder de naam Adriaan Drost en groeide op in het dorpje Steggerda.

Adriaan Drost boeken

A3aan Drost is een zanger die al van jongs af aan al graag op het podium staat. Zo wist hij op 11 jarige leeftijd in Weststellingwerf een kindersongfestival te winnen die werd gehouden onder alle basisscholen. Daarna volgde veel talentenjachten en met als hoogtepunt in 1992 deelname aan de Soundmixshow. Daar won A3aan de tv ronde en haalde daar de finale in de huid van Danny de Munk met het nummer “Vrienden voor het leven” Daarna is A3aan jaren lang zanger geweest in het allround orkest De Rodeo's. Daar heeft hij veel van geleerd, en dat zie je nu terug in zijn optredens.In november 2007 verscheen zijn eerste solosingle “Hallo Sneeuwwitje”. Deze werd meteen goed opgepakt door de radiostations. Nu is A3aan elke jaar goed voor 2 a 3 singels en ondanks een album getiteld ” Voor Altijd” Ook verschijnen er regelmatig titels van A3aan in de top100 en de nederlandstalige top30 o.a. Susan, Alles is oké, Huis op de wolken, Rozenrood, Gevangen door geluk en Dit is wat ik wil.

Boekingen van Adriaan Drost

A3aan Drost is een zanger die al van jongs af aan al graag op het podium staat. Zo wist hij op 11 jarige leeftijd in Weststellingwerf een kindersongfestival te winnen die werd gehouden onder alle basisscholen. Daarna volgde veel talentenjachten en met als hoogtepunt in 1992 deelname aan de Soundmixshow. Daar won A3aan de tv ronde en haalde daar de finale in de huid van Danny de Munk met het nummer “Vrienden voor het leven” Daarna is A3aan jaren lang zanger geweest in het allround orkest De Rodeo's. Daar heeft hij veel van geleerd, en dat zie je nu terug in zijn optredens.

Direct Adriaan Drost huren? Klik hier voor boekingen van Adriaan Drost

Adriaan Drost boeken

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Adriaan Drost

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonFeest / Nederlandstalig€595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€450,-
€995,-