Adje (Rapper) boeken

RICHTGAGE: CIRCA € 2.500,- tot € 3.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 25 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Rap-act
 • Genre
  Urban / Hip Hop

Adje (Sloddervos), voorheen Ado'nis, artiestennaam van Julmar Simons (2 oktober 1982), is een Nederlandse rapper. Hij bracht verschillende albums uit en werd drie maal genomineerd voor een State Award; hij won de prijs in in 2009. Hij schreef mee aan het theaterstuk Gestolen tijd waarmee hij jongeren wil weerhouden de criminaliteit in te gaan.

Adje (Rapper) boeken

Simons is van Curaçaose komaf en groeide op in de Bijlmermeer. Onder invloed van de muziek van Snoop Dogg besloot hij om ook hiphop te maken. In 2010 ging hij de samenwerking aan met producer Reverse. Samen namen ze verschillende mixtapes op en het jaar erop traden ze op tijdens het muziekfestival Noorderslag. Daarnaast brachten ze met The Partysquad en Jayh de single Ik ga hard uit die nummer 8 van de Top 100 bereikte. Ook werkte hij mee aan tracks van allerlei andere artiesten en werkte hij met Jowy Rose en Cho aan het project Sloddervosgang.

Boekingen van Adje (Rapper)

In het najaar van 2013 bracht hij zijn album Vossig uit. Naast Reverse werkte hier de Jamaicaanse zanger en Grammy-winnaar Beenie Man aan mee. Het album bereikte plaats 14 in de Top 100. In 2015 was hij een van de oprichters van Straight Outta Control, samen met de rappers Big2, Cho, Dio, Hef en MocroManiac. In hetzelfde jaar trad hij met de hiphopgroep Jebroer op tijdens Pinkpop; de uitnodiging ervoor had hij in gevangenschap ontvangen, vanwege zijn aandeel in een coke deal. Ook trad hij op tijdens allerlei andere festivals. In februari 2016 kwam zijn eerste release sinds lange tijd uit, Konings, een album met Cho via het platform SoundCloud.

Direct Adje (Rapper) huren? Klik hier voor boekingen van Adje (Rapper)

Adje (Rapper) boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Adje (Rapper)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap-act1 x 25 minutenexclusief1 persoonUrban / Hip HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand