007 James Bond Tribute boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 200 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  James Bond Songs Tribute

Wil jij 007 James Bond Tribute boeken voor jouw feest of evenement? Uit de gevierde James Bond 007 films, zingt Ruth Galura voor de 007 fanaten en liefhebbers. Ruth Galura treedt op in Nederland. Maar gaat naar België en Duitsland voor speciale evenementen, concerten, feesten en zakelijke bijeenkomsten. De meest gezongen James Bond-themaliedjes zijn No Time To Die (Billie Eillish) en Skyfall (Adele). Maar ook For Your Eyes only ( Sheena Easton), Nobody Does it Better (Carly Simon) en Moonraker (Shirley Bassey).

007 James Bond Tribute boeken

De liefde voor muziek begon voor Ruth door mee te doen aan wedstrijden op school en te spelen met live bands sinds haar tienerjaren.  Na het behalen van haar universitaire graad in Biologie, begon ze op te treden in Manila en Dubai met de Tender Touch Band. Daarna vervolgde ze haar carriere bij de Soundwaves Band, vertegenwoordigd door de meest opvallende muziekagent in het Midden- Oosten, Gatchalian Enterprises. De Soundwaves traden zeven jaar lang dagelijks op in 5-sterrenhotels, restaurants, pubs en pretparken in Dubai, Abu Dhabi, Koeweit, Egypte, Jemen en Brunei.

Te boeken voor meerdere thema optredens

Momenteel treed Ruth op in Nederland, Duitsland en België als allround solo-zangeres voor feesten, bruiloften, concerten en bedrijfsevenementen. Haar optredens omvatten acts van Shirley  Bassey, Lady Gaga, Madonna, Jennifer Lopez, Whitney Houston, Sheena Easton en themas voor James Bond films of Motown.

Boekingen van 007 James Bond Tribute

Luister en ervaar Ruth live. Zij neemt u mee in een perfecte Bond sfeer met galajurk zoals u van een Bond-girl mag verwachten. Vier het met een James Bond themafeest! Deze act is ook te boeken als 5 uur durende avondvullende show. Daarbij wordt er gestart met 1 x 30 minuten 007 James Bond Tribute als openingsact. Gedurende de rest van de avond draait er een DJ (inclusief, idem voor DJ-meubel en licht en geluid). En wordt er door Ruth nog 2 x 60 minuten live gezongen (genre: dance/party hits).

Direct 007 James Bond Tribute boeken? Klik hier voor boekingen van 007 James Bond Tribute

007 James Bond Tribute boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van 007 James Bond Tribute

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 200 personen1 persoonJames Bond Songs Tribute€995,-
Avondvullende show5 uurinclusief tot 200 personen2 personen (incl. DJ)James Bond Tribute / Dance / Party€1995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€600,-