Snollebollekes boeken | BekendeArtiestBoeken.NL

Snollebollekes boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief, alleen monitorset
  • Bezetting: 2 personen
  • Genre: Feest / Apres-ski
  • Gage zondag t/m vrijdag / Op zaterdag € 9.995,-

Het is DE feestact van de afgelopen jaren en van dit moment! Met een overvolle agenda en telkens weer nieuwe, humoristische liedjes met een opzwepende sound is Snollebollekes in 5 jaar getransformeerd van een gimmick tot de meest geboekte feestact van Nederland

Snollebollekes boeken

Het grote succes begin allemaal met Carnaval 2013, toen Snollebollekes, waarachter entertainer Rob Kemps schuil gaat, gevraagd werd om het grappig bedoeld radio-geintje van Rick Van Velthuysen "Vrouwkes" op te nemen als single. Met behulp van hitjeskanon Dj Maurice werd de act Snollebollekes geboren Hun eerste hit “Vrouwkes” (welke ondertussen meer dan 2 miljoen keer bekeken is op Youtube) werd in 2013 verkozen tot “Partyhit of the Year”

Snollebollekes huren

Deze klapper werd gevolgd door de hit "Snollebolleke" die zelfs bovenaan de Belgische chart terecht kwam en die de geschiedenis in is gegaan als de carnavalskraker van 2014! De naam Snollebollekes was gevestigd en de ene na de andere feesthit volgde, zoals "Bam Bam (Bam"), "Alaafrojack", "Feestmuts" en de beukers "Springen Nondeju" en "De Vloer is Lava".

Boekingen van Snollebollekes

Rob Kemps is trouwens geen totaal onbekende. Al vroeg vallen de kwaliteiten van Rob Kemps op bij verschillende talentenjachten. In 2007 doet Kemps mee aan het BNN-programma Lama Gezocht, waar hij tweede wordt. Ondertussen is hij te zien met standup-comedy in Amsterdam. Kemps zelf beschrijft de muziek van Snollebollekes als 'een combinatie van moderne sound met hoempapa'. Begin 2017 bracht Snollebollekes alle hits en de kakelverse polonaise knaller "Hoempapa" uit op het album ...En Door en stond de teller van hun hits en clips op internet op vele tientallen miljoenen! Later dat jaar werd het succes nog uitgebreid met "Op en Neer"Voor Das Coen Und Sander Fest maakt hij met het duo van Radio 538 in januari 2018 de single "Feest Waarvan Ik Morgen Niks Meer Weet". 

Snollebollekes inhuren

Met o.a. een BUMA NL award op zak voor beste single (Vrouwkes), meerdere Party Awards en de vele hits die op zijn naam staan mag Snollebollekes met recht de grootste feestartiest worden genoemd die ons land rijk is. Met carnaval niet weg te denken van de feesten onder en boven de grote rivieren, maar ook is Snollebollekes een veel geboekte act tijdens feestweken en evenementen. 

Direct Snollebollekes boeken ? Klik hier voor boekingen van Snollebollekes


Toon meer