Liptease boeken

  • Zang-act
  • Duur: in overleg
  • Geluid: in overleg
  • Bezetting: 6 personen
  • Genre: Rock 'n Roll / Rockabilly

Vroeger was het niet meer dan normaal, dat Rock & Roll, bier drinken, vrouwen, goede muziek, zweet lucht, lol, peuken reuk en flessen whisky bij elkaar kwamen en zorgden voor alles wat vandaag de dag verboden is. Genoeg reden om een band als Liptease & the Backstreet Crackbangers bij elkaar te schreeuwen en te laten zien waar ze goed in zijn.

Liptease & The Backstreet Crackbangers boeken

Ondanks het roerig bestaan van individuele bandleden, heeft de band Liptease het toch weer voor elkaar gekregen om een show te maken die Elvis doet swingen op Edward Sharpe & The Magnetic Zeros en waarvan Wanda Jackson´s eierstokjes doen trommelen. Dit alles binnen het thema, Burlesque… Aan rekwisieten geen gebrek.

Boekingen van Liptease & The Backstreet Crackbangers

Kortom: een buitengewoon vermakelijke show met veel aandacht voor entertainment en muziek.Dus meld je ziek, zwak of misselijk, spaar je snipperdagen op, geef je huisdier genoeg te eten, vertel het de Maya’s, poets je lakschoenen, tank je auto vol, zet je haar in de krul, bespaar niet op je zorgverzekering, want dit is...De Liptease & the Backstreet Crackbanger met hun ongelooflijke niet te filmen Rockabilly Roll Show….

Direct Liptease huren? Klik hier voor boekingen van Liptease & The Backstreet Crackbangers


Toon meer