Lampegastuh boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Lampegastuh boeken

  • DJ-act
  • Duur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 2 personen
  • Genre: Allround

Maak kennis met een nieuw Eindhovens DJ duo in Nederland. Na lovende reacties over hun eerste optredens samen besloten Jordy en Gert-Jan verder te gaan onder een eigen naam: “Lampegastuh”. De spots gaan aan en vanaf de eerste klanken waan je jezelf in een wereld van feest, ze shinen op iedere stage en gaan pas weg zodra het licht weer aan gaat.

Lampegastuh boeken

Ieder optreden van deze mannen is weer een complete verrassing. Ze brengen je een stortvloed aan hits, unieke remixen in alle soorten muziek stijlen, in hoog tempo afgewisseld met opzwepend & energiek microfoon gebruik.

Boekingen van Lampegastuh

Ze bewezen op festivals als Lakedance, Wish Outdoor, Majestic dance, Winterpark en zelfs bij het PSV Kampioenschap 2014/2015 klaar te zijn voor het echte werk. Van Koningsdag tot kermis en van festival tot kroeg, deze “Gastuh” zijn met al hun ervaring de aangewezen personen om te zorgen voor één grote bende! Lampegastuh zijn klaar om bij ieder festival, elke feesttent, de leukste kermissen en alle andere feestjes helemaal los te gaan. Kortom: houdt deze mannen in de gaten!

Direct Lampegastuh huren? Klik hier voor boekingen van Lampegastuh


Toon meer