Die Tolle Leute boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief,  alleen monitorset
  • Bezetting: vanaf 3 personen
  • Genre: Schlagers / Apres-ski
  • Meerdere boekingsmogelijkheden (zie onder)

Al jarenlang een veelgevraagde en populaire feestact voor Oktoberfesten, feesttenten, dancings, dorpsfeesten, festivals en de après ski. Van Wuppertal tot aan Westendorf en van Hamburg tot aan Mallorca, overal waar Die Tolle Leute komen gaat het dak eraf.

Die Tolle Leute boeken

Een van de leukste exportproducten van Duitsland op muzikaal gebied. De beste Schlagers, après ski knallers, en Oktoberfest hits vullen het repertoire van Die Tolle Leute en hun overdosis enthousiasme gecombineerd met heel veel interactie met het publiek en een flinke dosis zelfspot zorgen iedere keer weer voor een geweldig feest waar nog lang over nagepraat zal worden.

Boekingen van Die Tolle Leute

Vele bekende Duitse (schlager-) hits zullen de revue passeren wanneer u Die Tolle Leute uitnodigt. Van "Festival der Liebe"tot aan "Wunderbar" en van "Viva Colonia" tot "Cowboys und Indianer", alle hits van Die Tolle Leute zullen u ongetwijfeld bekend in de oren klinken en zullen u moeiteloos naar de dansvloer drijven. Boekingstip! Boek Die Tolle Leute samen met Eisbär Knut, de koning van de CO2!

BOEKINGSMOGELIJKHEDEN:

€ 1.595,00 voor 1 x 30 minuten Die Tolle Leute
€ 1.795,00 voor 1 x 35 minuten Die Tolle Leute incl. CO2 eisbär Knut

Direct Die Tolle Leute huren? Klik hier voor boekingen van Die Tolle Leute


Toon meer