De Heeren van Aemstel Band boeken

  • Coverband
  • Duur: 2 x 70 OF 3 x 50 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 9 personen
  • Genre: Allround 

In de bekendste muziekkroeg van Nederland en op andere mooie locaties in het land hebben reeds grote namen opgetreden met deze strakke, jonge en energieke band. De band is te boeken als een coverband, maar natuurlijk ook in een samenwerking met uw favoriete artiest(en).

De Heeren van Aemstel Band boeken

Daar waar het publiek gewend is dat de artiesten even tussendoor optreden met een orkestband, maken ze in dit concept juist deel uit van één doorlopend geheel. Zo krijgt men een volledige show met alle ingrediënten. En tevens blijft het geluid overeind, zoals een live optreden hoort te klinken!

Boekingen van De Heeren van Aemstel Band

De formatie is nu ook buiten deze locatie te boeken waarbij het ultieme bandpodium gevoel natuurlijk meereist. Onze Friends zijn onder andere: Floortje Smit, Job Bovelander, Jaap Reesema (X-factor), Erik Mesie (Toontje Lager), Lois Lane, Leonie Meijer (The Voice), Alides Hidding (Time Bandits), Manuela Kemp, Roberto Jacketti, CPG, Joost Marsman (Is ook Schitterend), Stanley Burleson, Babette van Veen, Leona Philippo en Xander de Buisonje, etc. De huisband van De Heeren van Aemstel is met of zonder Friends een garantie voor een geslaagd feest. De veelzijdigheid van de artiesten gekoppeld aan Nederpop repertoire, aangevuld met uitstapjes naar de grote internationale knallers maakt dat elk feest een festijn wordt.

Direct De Heeren van Aemstel Band huren? Klik hier voor boekingen van De Heeren van Aemstel Band


Toon meer