De Goldies boeken

  • Akoestische live-act
  • Duur: flexibel en  bespreekbaar
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 4 personen
  • Genre: Oldies

De Goldies bestaat uit vier enthousiaste rasmuzikanten die al sinds 1990 samen spelen. Ze hebben in alle hoeken van de wereld opgetreden en zowel nationaal als internationaal vele prijzen gewonnen.Ooit zijn ze op straat begonnen en hebben daar geleerd wat er voor nodig is een publiek te 'vangen'. Een leerschool waar ze nu nog de vruchten van plukken.

De Goldies boeken

De Goldies hebben een bijzondere, persoonlijke benadering. Er kunnen verzoeknummers worden gespeeld en De Goldies zijn in staat in te spelen op specifieke wensen door bijvoorbeeld het verloop van een loopbaan of leven op unieke wijze te belichten. De Goldies versterkt (met stekkers) op een podium kan ook. Hiervoor kan gekozen worden als u wenst dat de band wél op één vaste plek staat. Een optreden is dan iets prominenter, maar ook qua geluidsvolume houden De Goldies het altijd gezellig. Kortom: De Goldies zorgen voor entertainment op maat.

Boekingen van De Goldies

De gelegenheden waar De Goldies spelen lopen zeer uiteen: tuinfeesten, boottochtjes, bedrijfsrecepties, openingen, bruiloften, produktpresentaties, braderieën, tentoonstellingen, culturele festivals, verjaardagen (thuis of buiten de deur), diners, winkelcentra, evenementen in winkels of bedrijven,.... de mogelijkheden zijn zo goed als onbeperkt.De Goldies zijn uitermate flexibel en komen graag aan uw wensen tegemoet. De meest voorkomende boekingen bestaan uit 4 sets van 30 minuten in een tijdsbestek van 3 uur of 4 sets van 35 minuten in 4 uur. Maar alle afwijkende voorkeuren zijn bespreekbaar!

Direct De Goldies huren? Klik hier voor boekingen van De Goldies

 


Toon meer