Candy Dulfer boeken

  • Live act
  • Duur: in overleg
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Saxofoon / Pop

Candy Dulfer, de bekendste saxofoniste van Nederland, die vooral internationaal hard aan de weg timmert.Ze werd geboren op 19 september 1969. Ze is zes jaar oud wanneer ze de saxofoon begint te bespelen. Haar vader, Hans Dulfer (zelf ook een bekende sax-speler), ziet het talent in Candy en laat haar bij een vereniging gaan waar ze de alt-saxofoon leert spelen, wat vandaag de dag nog steeds haar favoriete instrument is.

Candy Dulfer boeken

In 1987 breekt ze door bij het grote publiek met haar band 'Funky Stuff'. Ze werkt in de tijd samen met de Amerikaanse levende legende Prince en met vele andere bekende artiesten. Zo ook met Eurythmics-lid Dave Stewart. Het tweetal scoort in 1990 een Europese nummer-1 hit met het nummer 'Lily was here', de soundtrack voor de Nederlandse film 'De Kassiere'.

Boekingen van Candy Dulfer

Door dit succes krijgt ze de kans een eigen album te maken. Het resultaat is het succesvolle album 'Saxuality', een wereldwijde millionseller. De jaren hierna komen diverse succesvolle albums van Candy uit, met daarop vele samenwerkingen met bekende artiesten. Ze wordt jaarlijks uitgenodigd voor verschillende toernees van bekende artiesten zoals Van Morrison en Prince.

Direct Candy Dulfer huren? Klik hier voor boekingen van Candy Dulfer


Toon meer